Як перевірити блогера в Інстаграм: український сервіс TrendHERO з пошуку блогерів і аналітки в Інстаграм

Якщо ви вирішили перевірити блогера в Інстаграм, я пропоную вам скористатися українським сервісом TrendHERO з пошуку блогерів і аналітки в Інстаграм.

ЩО ВМІЄ СЕРВІС TrendHERO?

Після реєстраціі на сайті у вас з'явиться робочий кабінет з різними функціями. Головна сторінка називається Дашборд - тут ви можете бачити всі ті аккаунті Інстаграм, які ви раніше перевіряли.

Щоб додати перший аккаунт для аналітики і побачити всю статистику аккаунту, вам потрібно ввести логін в поле і після цього ви зможете побачити скорочений звіт по цьому аккаунту:


Що там можна побачити:

Account Quality Score (AQS) - це рівень аккаунту, кількість балів із 100. Чим більше балів, тим аккаунт більш живий.

Engagement Rate (ER) - коефіцієнт участі. Відсоток користувачів, які виявили активність за певний проміжок часу. Залучення можна розрахувати окремо для кожної публікації, але в основному враховують статистику за 20-30 опублікованими постами.

Яке нормальне значення ER? У середньому це 3%+ для блогів, кількість підписників яких перевищує 10 тисяч осіб. Для сторінок з 1+ тісячою фоловерів (до 10 тісяч) цей показник варіюється від 7% до 15%. Якщо показник менше 2%, блог вважається не активним, фоловери або накручені, або блог не активний, мертвий і його просто не бачать у стрічці.

Якісна аудиторія - тут можно побачити кількість живих фоловерів цого блогу.

Також є блок з середніми показниками лайків, комментарів, переглядів відео та кількість постів за 7 днів.

Далі ми бачимо аналітику аудиторіі Інстаграм аккаунту:

Доступність і справжність аудиторіі у відсотках, средня кількість лайків.

Країни і міста підписників, а також країни і міста тих, хто лайкає пости (так можна виявити тих, хто досі накручує лайки через різні сервіси, де здебільшого лайки йдуть з арабських аккаунтів)

Після цього статистика фоловерів за статтю, та тип аудиторіі (живі аккаунти, комерційні, масфоловери, інфлюєнсери, підозрілі аккаунти). А також приріст підписок і фоловерів за останні 4 тижні.

В PRO підписці TrendHERO ви можете побачити інтереси аудиторіі, а також список схожих блогерів за статистикою.

Далі йде аналітика коментарів у блогера: тут можна побачити які аккаунти пишуть коментарі.

Топ згадок блогера: які аккаунти він частіше за всого відмічає у своїх постах, а також подивитись рекламні пости і їх статистику.

Насправді, український сервіс TrendHERO дає дуже гарну і обширну аналітику аккаунтів в Інстаграм. Ви можете використовувати цей сервіс як блогер для перевірки свого блогу, також якщо ви SMM-менеджер і працюєте з великою кількістю блогерів и рекламодавців, а такжож якщо ви власник бізнесу і хочете знайти блогера з гарною статистикою.

ПОШУК БЛОГЕРІВ

На сайті є окремий розділ Пошук блогерів, де є багато фільтрів, які допоможуть знайти блогера за вашими даними.



ЩО ПО ЦІНАМ?

Зареєструвавшись на сайті вам дається спроба перевірити 1 аккаунт безкоштовно на протязі 14 днів. Клікніть на картинку и зможете перейти до сайту и отримати 1 перевірку безкоштовно.



Далі ви зможете оформити підписку. Є декілька варіантів и все залежить від того, скільки аккаунтів вам потрібно проаналізувати.


Більш детальний огляд тарифів дивіться на сайті в розділі Ціни.


Тепер ви знаєте, як перевірити блогера в Інстаграм и зможете зробити це на сайті TrendHERO.

___________________________________

Підпишись на мій Інстаграм roof_talks

А також на мій YouTube канал

❤️