Як замовляти з iHerb в Україну під час війни у 2023 році

Як замовити товари з інтернет-магазину iHerb в Україні без додаткових витрат на конвертацію валюті? Як замовляти з iHerb в Україну під час війни у 2023 році? Як отримати промокод на знижку на перше замовлення на iHerb? І які є інші корисні поради для покупок на iHerb? У цій статті розглянемо всі ці питання.
Не дивлячись на війну в Україні, ви можете продовжувати робити замовлення на офіційному сайті iHerb і отримувати його на протязі 7-10 днів як це було і раніше.

Для того, щоб уникнути додаткових витрат на конвертацію валют, можна оплачувати замовлення на iHerb з України з доларової карти. Якщо ви не маєте фізичної доларової картки Приватбанку або Монобанку, можна сплачувати звичайною гривневою по курсу сьогоднішнього дня. 

ВАЖЛИВО ЗНАТИ: також можна уникнути додаткових витрат на конвертацію валют, якщо на офіційному сайті iHerb в налаштуваннях вибрати валюту долари. Після цього додайте товари до кошику і сплатіть замовлення на сайті.


Якщо ви не знаєте взагалі, як замовляти з iHerb в Україну під час війни, читайте мою докладну статтю-інструкцію з картинками.

Крім того, я вже декілька років веду блог про айхерб та телеграм-канал про iHerb, який містить багато корисних порад та рекомендацій для покупок на iHerb. На каналі ви можете знайти добірки товарів за категоріями та брендами, статті про вітаміни, бади, косметику та екопродукцію, а також щоденні пости про акційні товари та промокод iHerb.

Тепер ви знаєте, як замовляти з iHerb в Україну під час війни у 2023 році. Використовуйте мої поради та замовляйте улюблені товари з інтернет-магазину iHerb зі знижкою за допомогою промокоду. Насолоджуйтеся своїми покупками на iHerb без додаткових витрат на конвертацію валют!

iHerb промокод для України

Не забувайте про iHerb промокод CAJ9196
▪️ використовуйте у кожному вашому замовленні
▪️дає -10% для новеньких на перше замовлення та 5% на кожне ваше замовлення
___________________________________

Підписуйтеся на мій Інстаграм roof_talks
А також на мій YouTube канал

❤️ ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Саліцилова кислота від прищів для проблемної шкіри: як працює саліцилова кислота, чи можна влітку та що купити на iHerb

Як замовити з iHerb в Україну без підвійної конвертації в 2022. Айхерб промокод для України $10.

Який колаген кращій? Як вибрати колаген? Топ від нутриціологів Forbes Health в 2022 році